Διάλεξη με θέμα «Βιώσιμα Θεμέλια: Οικοδομώντας το μέλλον μας μέσω μιας Απαραίτητης και Βιώσιμης Βιομηχανίας Αδρανών Υλικών»
Προσκαλείστε στη διάλεξη με θέμα «Βιώσιμα Θεμέλια: Οικοδομώντας το μέλλον μας μέσω μιας Απαραίτητης και Βιώσιμης Βιομηχανίας Αδρανών Υλικών» που θα δώσει ο κ. Αντώνης Αντωνίου Λατούρος, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Αδρανών Υλικών, Aggregates Europe - UEPG.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία την Τετάρτη 28 Μαΐου 2025 στις 6.30 μ.μ.
Η παρουσίαση θα γίνει στα ελληνικά, με αναμενόμενη διάρκεια 45 λεπτά.
Η διάλεξη θα γίνει δια ζώσης και διαδικτυακά μέσω TEAMS.
Όλα τα μέλη του Joint Group, καθώς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό, είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν τη διάλεξη.
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας κατά προτίμηση μέχρι τη Δευτέρα 26 Μαΐου, συμπληρώνοντας ανάλογα το παρακάτω έντυπο και αποστέλλοντάς το στην ηλεκτρονική διεύθυνση: efi.kallis@cytanet.com.cy
Θα παρευρεθώ στην εκδήλωση στις 28/05/2025 |
||
Θα παρακολουθήσω την εκδήλωση στις 28/05/2025 διαδικτυακά μέσω TEAMS |
||
ΟΝΟΜΑ & ΕΠΙΘΕΤΟ: |
||
Μέλος I.C.E.: |
Μέλος I.Mech.E.: |
ΑΛΛΟ: |
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: |
||
TΗΛΕΦΩΝΟ: |
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στο συνημμένο.