Stop Building— A Moratorium on New Construction
Μην χάσετε την πρώτη διάλεξη του εξαμήνου, της σειράς Σεμιναρίων Αρχιτεκτονικής SUCY «ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ»!
Προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η Charlotte Malterre-Barthes με θέμα «Stop Building— A Moratorium on New Construction»
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Φουαγιέ στην Καλλιπόλεως την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 19:00. Η ομιλία θα γίνει στα αγγλικά.
Η διάλεξη συζητά την ιδέα διακοπής της οικοδομικής δραστηριότητας ως ριζοσπαστική αμφισβήτηση του κυρίαρχου μοντέλου παραγωγής του χώρου και της διαρκούς επιδίωξης ανάπτυξης. Προτείνει μια στροφή προς την αξιοποίηση, επανακατοίκηση και φροντίδα του υφιστάμενου κτιριακού αποθέματος.
Η Charlotte Malterre-Barthes είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο EPFL, όπου διευθύνει το εργαστήριο RIOT.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση υπάρχουν αναρτημένα στα social media του τμήματος.
Η σειρά διαλέξεων SUCY φέτος οργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Κύπρου και το ΕΤΕΚ.
Instagram: https://www.instagram.com/archucy/
Facebook: https://www.facebook.com/archucy